Bedrijfskleding

Als ondernemer bent u dagelijks bezig met alle facetten binnen uw bedrijf die het ondernemen zo boeiend maken. Een uniforme uitstraling naar buiten toe is daar een belangrijk onderdeel van en daar valt de bedrijfskleding ook onder. Je krijgt nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken, uw medewerkers zijn het visitekaartje van uw bedrijf.

Profashionwear levert kleding voor vele sectoren zoals o.a. de zorghorecabeauty en wellnessde bouw en tal van anderen.

Profashionwear is officieel dealer van vele toonaangevende merken en let daarbij niet alleen op kwaliteit en prijs maar ook op duurzaamheid en verantwoord produceren. Naast verbeteringen in de arbeidsomstandigheden wordt ook aandacht gegeven aan de milieuaspecten. 

Ook het personaliseren van de kleding met reclame-uitingen van uw bedrijf door middel van borduren of bedrukken, behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Dit verhoogt uw naamsbekendheid en geeft de kleding een unieke uitstraling. Borduren is stijlvol, ziet er luxe uit en is zeer duurzaam. Wat bedrukken betreft is er voldoende keuze in transferbedrukking welke per stuk te verkrijgen zijn en snelle levertijden kent. Kortom voor iedere situatie een passende oplossing.